lördag, april 03, 2010

:(

Men fy attan vad tjock lille Skrutten låter i halsen, och ont gör det när han sväljer och gäspar. Lille vän.... är så eländigt när man inte kan göra nåt för att hjälpa honom heller. Inte vill han äta nåt, och Alvedon tar han inte emot mer än till natten. Dricka går bra iallafall, tur vi laddat upp med massor av påskmust! Pappan har kokat risgrynsgröt på förmiddagen, det brukar han tycka om så vi får väl se om det går i lite. Annars får vi ta fram det tunga artilleriet - glass! :)

Påskharen var här imorse minsann, med en rymdraket (ekologisk! med vev istället för batterier) samt en chokladhare. Inte ens hela den ville han ha, utan ville lägga undan efter huvudet.... Ikväll skall vi ha påskmiddag i vår tragiska ensamhet. Blir nog inget farmoråkande i helgen.... Bobbo skulle komma hit en stund i eftermiddag iallafall, och farfar med nån gång under helgen. Så lite folk får vi välan se ändå. Mormor & morfar var hit igårkväll på lite lasagne. Och tänk - medan Alex sov middag på eftermiddagen var påskharen hit en extragång! (han gör vist det till småskruttar som är sjuka...) och i det ägget låg Mamma Mu & Kråkan, lite godis och en bokstavspysselbok. :)

Nu ska jag klä om lite, försöka få i ungen lite gröt och plocka lite i köket. Pappan får fara till affären och införskaffa lite äggfärgningsgrejer (lök och blåbär).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar