fredag, januari 23, 2009

Yoga!!

Jag har varit och hämtat ut mitt yoga-paket!!!

Så nu ska det bli yoga av här! Hon som skrivit boken tipsade om att man skulle börja med typ en rörelse och göra den varje dag i kanske en vecka och sen lägga till. Bättre än att försöka lära sig alla på en gång! Ska börja med att öva på andningen och "låsen" i helgen. :o) Ashtanga Vinyasa Yoga är det min bok handlar om, vet inte vad det är för speciellt med den. Stod nåt om att den var väldigt dynamisk typ. Jaja, vi får väl se hur det känns. En fin, lila matta var det med också med tillhörande liten väska att ha den i. Ifall jag ska ut på Långnäs och yoga mig till sommaren eller så... (troligt)

Nu ska jag sätta mig och bläddra lite.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag driver butiken http://yogalabs.e-butiken.se/. Jag försöker få lite fler besökare för att fler skall få möjlighet att testa våra ekologiska yogamattor.

    Jag undrar därför om du vill länka till oss. Om du lägger en länk någonstans på din site får du som tack köpa en ekologisk yogamatta från k.a.r.m.a CONSPIRACY© till grossistpris (249 inklusive frakt). Du kan läsa mer om denna matta här: http://yogalabs.e-butiken.se/?artnr=yl%5Fkarma%5Fmat%5Fnature samt på http://karmaconspiracy.com

    Om du är intresserad vill jag att du länkar till http://yogalabs.e-butiken.se/

    Namste och lycka till med din yoga och blogg.

    vänligen,
    Johan

    SvaraRadera