söndag, december 14, 2008

Söndagkväll

Det blev allt en skaplig liten promenad idag, Utte ville inte somna direkt så vi fick knalla på en bra stund. När han väl gett upp och slocknat handlade vi på Hemköp innan vi gick till Sushi. Hon bjöd på kaffe och grabbarna åt limpmackor. ^^ Trevligt att träffas en stund, även om det blev rätt kort. Ska försöka hinna dit någon dag i veckan med tänkte jag. Bara skit-uppgifte är ur världen. Fast jag måste hinna på stan med, har ju som sagt lite klapphandel kvar.

Nu är vi hemma igen och i köket surrar assistenten för fullt med rågsiktsdeg i. Pappan och Skrutten ska baka. Jag sitter och vilar lite, är rätt slut efter promenad, matlagning och disk. :o) Helgen har varit helt fantastisk, härligt med snö och vi har varit ute mycket och gjort massor av saker tillsammans! Sådär som en familje-helg ska vara liksom.

Ikväll ska vi spela dataspel (Sherlock Holmes) efter att ungen somnat, det är ett sånt där bra spel som man kan sitta bredvid och spela tillsammans. Kan ju vara kul istället för att bara kriga MOT varann som annars. (Och kul för Thomas att slippa få tjej-stryk som i Age of Empires och Empire Earth...) ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar