söndag, mars 28, 2010

Summertime

Jaha, vad roligt det känns att ändra till sommartid då... Man kan ju åtminstone försöka inbilla sig att ungen sovit en timme längre när det är dags att kliva upp.... Samma tid som igår egentligen, strax före halvsju: -Maaaammaaa. Är de mojjon? Jippiii!!! -Ja, jippi....

Sen kommer man ut i vardagsrummet och ser genom fönstret hur de fullkomligt kräker ner snö. Tjoho! Eller inte... jag som hade hopp om att gårdagskvällen ösregnande skulle nöta fint på snön. Är så förbannat less på snön nu, vill bara ha bort den och få fram lite (hundbajs) gräs!

Idag får Alex leksällskap av Theo. :o) Jenny ringde igår och berättade att Elin tyvärr var tvärsjuk, så något besök där kunde det inte bli tal om. Vi får ta det nästa helg, så planerna för idag fick ändras lite snabbt. Pratade med Sussie och de skulle skjutsa hit Theo på förmiddagen och sen bjöd vi in resten av familjen på middag när det är dags att hämta honom. :) Blir nog en trevlig söndag, går ju liksom inte att vara ute idag så då kan de ju leka här lika gärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar