onsdag, mars 31, 2010

Jajjamensan!

Imorse insåg jag mitt eget bästa (i åtminstone ett avseende), bet i det sura äpplet och drog på mig stödstrumporna. Skall benen och fötterna jävlas och börja svälla redan så kan minsann jag vara jävlig tillbaka och strypa dem tillräckligt för att de skall hålla sig i skapligt normal form. Haha!!

Just nu sitter jag och försöker hålla kvar frukosten, lyssnar på Johnny Cash och renskriver anteckningar sen sommarkursen. :D Vad gör man inte för att sysselsätta sig? Började plocka ur diskmaskinen, men insåg att det icke var någon bra idé att böja sig så mkt när frukosten knappt lagt sig. Det får bli sen, ihop med lite tvättvikning och annat hushållsarbete. Bäst jag börjar öva nu inför hemmafruåret! ;)

Ska gå och hämta min dator sen med, han ligger visst på spelbutiken och väntar på mig. Antar att det gick på garantin då, eftersom ingen hört av sig. Tjoho! Kunde nu bara de nya böckerna komma idag med så skulle jag vara ännu gladare. Nog för att det är intressant att dyka tillbaka i gamla kunskaper så tröttnar man liksom efter nån dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar