lördag, november 21, 2009

Hoppsan

Sovmorgon imorse, vaknade strax före halvtio... Hann bara äta frukost sen skulle pappan & Uttas på stan och införskaffa kalsonger, vinterjacka och galonisar. Skööönt tänkte jag och hasade nöjt runt i mina mjukisbrallor i en tom lägenhet. Inte så länge dock, för strax ringde mobilen och de hade mött familjen från Torsbergsgatan på stan minsann. Då skulle det fikas, och bråttom var det.... En sån tur att man är naturligt vacker så man kan gå från mjukisklädd morgonrufs till stadsklädd puma på 20 minuter drygt. ^^ Nåväl, korv bjöds till ungarna som grund sen fikade vi på Krokanen en stund. Mysigt, sånt borde man ju verkligen göra oftare!

Efter det knallade vi hemåt och kom på att vi skulle åka ut med lite tack-kort. Vi hamnade hos farmor och drack ännu mer kaffe........ Så klockan var rätt mycket och det var bara till att smiska igång med middagen direkt när vi kom hem. Jaha, tänkte jag - en sån skön slapparförmiddag det blidde då. Men det var ju kul ändå. Nu ska vi strax se på Wallander och käka LCHF-glass med mascarpone och citroooon i. Göllegött!

Imorrn står kosan med tack-kort mot Alftahållet. Fan va med frimärken vi spar. ;) Och mormor önskade sig ändå ett besök av sitt barnbarn så då kan man ju göra två flöger på smällen på en gång liksom. Klipskt serru.

1 kommentar: