lördag, november 14, 2009

barnfri helg

I helgen blir vi barnfria typ hela tiden, kan nog bli rätt skönt för både föräldrar och barn då det varit rätt intensivt sista veckorna med sjukdom och annan ledighet.... Just nu är han på Aquaarena med Theo, Tindra, deras föräldrar och Enas. :o) Han var såå ivrig när han knallade nerför trappan hand i hand med mamma som bar ryggan och extrabilstolen. Han och Theo skulle få åka med Enas dit, bara en sån sak! Vilken härlig födelsedagspresent för honom, verkligen en bra idé av Sussie & Tobbe. Att få åka och lattja och bli bjuden på lunch är ju kanon istället för saker som han redan har massor av. (Märkte jag nu när jag städade hans rum....)

Ja, och sen hinner han bara hem så ska han till mormor och morfar. Gormathon ska spela på Tranan så jag tänkte jag skulle knalla dit och kolla jag med. Sen lär han ju bli kvar där större delen av dagen imorgon med. Vi har en del att pyssla med så det gör absolut ingenting det.

Vi fick lite konstiga nyheter i veckan, Thomas jobba skall flytta halva fabriken till Minsk (kan inte låta bli att tänka på Phoebe när jag hör det) och minst 60 personer kommer att bli varslade. Inte klart vilka det blir än, men det känns faktiskt som om det kvittar. Kanske det kan leda till nåt annat positivt? Han har ju ändå vart ganska less på det där stället ett tag så. Vi får se vart det slutar, vi har lite idéer på lut. :o)

1 kommentar:

  1. jahaaja vadå f ör ideer montro....???! hoppas d e nå skojiga iaf =)

    SvaraRadera