söndag, maj 17, 2009

En ute-dag!!

Vi började starkt i morse med att gå till Mobackes och inhandla små blomfat att ha mat o dyl på till Dimebag (inte klokt vad allt ser stort ut jämfört med den lille plutten!), hö, en liten vattenkanna och en duschflaska. Sen knallade vi på Hemköp och inhandlade lite matsäcksmat (plättar, pepparlax och tunnbröd) som vi spisade på Kolgården innan det var dags att inviga Uttas nya fotboll. :o) Sen var det dags för handling igen (till kvällen) och Skrutt sov en stund i bilen.
Hem en snabbis för att lokalisera om mat och grejer och sen till Bobbo för att grilla på hans balkong. :o) Nu är vi hemma och Skrutts ska strax hoppa i säng, sen ska vi röja och städa lite som inte har hunnits med på hela helgen.

Imorrn ska jag vara hos Bobbo och plugga lite så slipper jag sitta instängd i sovrummet hemma. Kanske hinner iväg till Gäddvik en sväng och träffa Kattis med, skulle ju vara kul innan hon drar till Norge igen...På väg till Bobbo, hunden är med såklart!!
´Cocken grillar!!

Uttas tyckte korven var utsökt!


Vår söta lilla Skrutt...

Han är jätteduktig på att göra grimaser...


Tok-Frans...




3 kommentarer:

  1. Vilken fin sköldis, heter han Dimebag?
    Hur stor blir en sån då?o vad tycker alex?// Lisa

    SvaraRadera
  2. Jamenvisst vettu, han är ju jättefin! ^^ Alex är helt förtjust, ni får välan ta med Herman hit npån dag/kväll och titta. Han kommer att bli ca 15-20 cm, men växer lååångsamt så han kommer vara liten och söt länge till!

    SvaraRadera
  3. Vad stoooor han blir! Ja inte Thomas utan Alex ffs!

    SvaraRadera