tisdag, april 14, 2009

SNOR!

Usch, blä, fy och jävlar vad less jag är på min täppta näsa nu! :o( Jag har fastnat i nässpraysträsket IGEN (-vi säger inge till morsan om de här va?) och det svider och uslas i näsjäveln så jag blir galen! Jag var och köpte mig en sån där allergispray som sväller av slemhinnorna i näsan och på så sätt gör en fri från beroendet. Så ikväll startar Operation näs-exorcism på Trädgårdsg. 18A!
Jag hör redan hur demonerna ropar efter Rhiiiinocoooort! Jag har knallat i baklänges ryggläge nerför alla trapporna och mitt huvud har snurrat minst 15 varv bara senaste timmen... Ja, det är helt sjukt! Går jag hem till Bobbo och dricker vatten kommer det att fräsa i vigvattnet (han har ju sånt direkt ur kranen såklart) och jag svävar ovanför stolen just nu.

Nog om detta, jag borde plugga mer nu egentligen men sanningen är den att jag är så ofantligt trött att ögonen typ går i kors och jag fattar nada av det jag läser ändå. Jag låg vaken och hostade (som om inte nästäppan vore nog...) inatt, och när jag äntligen orkat släpa mig upp och ta hostmedicin så började ungjäkeln på att hosta! Tänk att det är ju så man kan bli galen ibland va? Så det blidde inte många timmars sömn inatt inte. Kanske bäst att man hoppar i säng snart så man är pigg som en mörtjävel (är de piggare än t.ex öringar? och laxar då, är de gladare än genomsnittsfisken? och isf, vad i helvete gläds de åt? Får de tillbaka på skatten, eller slipper de vara täppta i gälarna tro? So many questions, so little time...) Var var jag nu? Jo - jag ska vara pigg som (valfri fisk) imorgon på föreläsningen som börjar redan kvart över åtta!!! Man vill ju inte sitta där och stirra och framstå som om man inte riktigt har alla alkisar i parken liksom...

Nej, tack och godnatt nu! "The power of Apoteket compels you!" ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar