torsdag, april 02, 2009

Host, host... :o(

Igårkväll hostade Alex så han kräktes två ggr, andra gången blev det till att ta upp honom och duscha samt byta alla sängkläder. Tur i oturen var väl att I-or klarade sig "oskadd" iallafall.
Idag när Alex var ute i vagnen med pappan så vaknade han även där och hostade så han nästan kräktes efter bara en kvarts sömn... De var på väg runt Heden så de svängde in på HC. Sänkan var normal och halsprovet visade inget, så nu är de på väg hem med ett recept på hostdämpande som vi skall hämta ut sen. Mammas lille Skrutt... han hade fått ett Bamse-plåster och en ödla för att han var duktig när de stack i fingret iaf.

Jahaja, det var väl den konserten det... Blir väl till att avboka buss och vamdrarhem och bara hoppas på att han blir bättre åtminstone till lördag så vi kanske kan dra ner över kvällen då. Men det är väl för mycket att hoppas på med vår otur antar jag. Jävla skit!!!

Stugan ser ut att bli såld iallafall, vecka 16 är det tänkt att köpet ska bli av. Mäklaren på LRF ska fixa kontrakt och maila oss för påseende, och vi ska försöka komma iväg nån kväll till veckan och rensa ur stugan. De ville ha möblerna därinne och städa behövde vi inte bry oss om. Vi ställer de grejer vi ska ha kvar och det som ska på tippen i ladan så länge så kunde vi rensa ur den så fort snön försvann. :o) Man jag andas inte ut innan pappren är påskrivna och vi har 135.000 på kontot....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar