torsdag, oktober 16, 2008

Baka

Ja just det, ikväll ska vi baka. Bullar och chokladbollar. Alex fyller ju två år om en vecka. ^^ Jag frågade på dagis om det var ok att skicka med nåt fika den dagen, men kostchefen hade bestämt att man inte fick göra det... o__O Gud va less jag blir på sockerhysterin...


Jag vägde mej imorse, ett halvkg till den här veckan!!! tjohoo. Nu är det bara resten kvar då.

2 kommentarer:

  1. vi har också "sockerförbud" på vår förskola. barnen fikar så mycket hemma ändå så de behöver inte bli mer "speedade" på förskolan heller... det är faktiskt inte bra men för mycket socker.. tänk på om de ska fika varenda gång någon fyller år plus allt man får hemma.. det blir ganska mycket för små barn... vi firar med "roligare" frukt istället! vindruvor, melon o sånt såm de annars inte får på förskolan, ingen som frågar efter kaka eller glass :D skicka med lite frukt om du vill bjuda på nåt alltså! det är med garanti uppskattat!

    SvaraRadera
  2. Hmm, ja det kan jag ju iofs på sätt o vis förstå. Men den fröken jag frågade sa att jag gärna fick skicka med ändå... om jag inte sa nåt. De blev bara glada!! Så jag skickar med kanelbullar, tänklte det var bättre och mindre kladdigt. De är bara 8 st där så det blir ju inte födelsedagar så ofta.

    SvaraRadera