fredag, oktober 09, 2009

Hääääälg!!

Idag är det änteligen fredag! Jag har suttit hemma och pluggat idag, fram till två när det var dags att ta en snabbdusch och sen hämta upp Skruttet på förskolan. Han var strålande glad att se oss och hela familjen åkte på Ica för att "hallnda" och sen till Grand hotell. Vi blev visade träkyrkan och fick svar på lite frågor av receptionisten där. Det är himla fint därinne och kommer nog att bli kanonbra! Som det ser ut nu är det inget inbokat kvällen före, så vi kan nog duka och fixa då. *_* Härligt, skulle vara himla skönt att slippa det på självaste dagen D liksom.

Nu tittar vi Pippi på rymmen, Skrutten kvällsfikar och ska väl snart gå och lägga sig. Sen ska vi titta på Dobidoo och fredagsmysa med lite lchf-chokladmousse. ;) Härligt för tjockisföräldrar!!

Imorrn skall Alex åka till mormor & morfar över dagen och vi ska städa ur skrotrummet. Han sa ikväll att han ville flytta in sin säng dit och sova där. :) Han och pappan stack till Jysk och köpte en rullgardin dit genast. Den ska monteras upp där imorrn (ja, bytas först eftersom det var fel bredd på den...) och vi skulle ha hittat nån form av sänglampa. Resten har han redan, eller kan önska sig i födelsedagspresent. Däremot är det massor av grejer som ska kastas/upp på vinden där och det behöver nog rengöras rejält innan vi kan börja flyttain hans grejer dit. Tänk att våra lilla kille faktiskt blivit så himla stor att han vill flytta till eget rum... O_o Hur gick det till?? Kan ju vara bra att det är flyttat och klart ifall det skulle råka sig så att det kommer fler iofs. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar