torsdag, juli 09, 2009

Tjusigt serru!

Jag har precis lagt ner lite tid och möda på att fixa riktigt fina naglar till helgen! Lätt när det finns att köpa förpackningar på Åhléns... ^^ Ska bara fila till dem lite idag och sen måla dem imorrn typ. Vi drar ju ner till Göteborg imorrn eftermiddag för att gå på Kajsa & Niclas bröllopsfest!! Ska bli så himla skoj, längtar efter att träffa dem, det bli alldeles för sällan nu! -_- Tur att vi åker till Norge v. 29, så vi är hemma när hon hälsar på!

Måste börja packa lite ikväll med, är rädd att jag ska glömma nåt viktigt - presenten typ... Skulle vara just snyggt det!

Ikväll tänker vi vara slarviga och käka max-mat. Ingen orkar laga till nåt och Alex önskade sig "hambujjaj med guuuul ost"! Och så är det ju, de små glinen styr! ;o)

2 kommentarer:

  1. längtar efter er med! att ni kommer är ju present nog! fast paket är ju aldrig tråkigt.. hihi.. det mesta är avklarat, vi ligger bra inom tidsramen. hoppas det inte regnar bara.. mulet, fine.. men jag vill INTE att det regnar... ni har boende hos helena o jocke på festnatten, är det nåt ni undrar över där är det bäst att kontakta dem :)
    /kajsa

    SvaraRadera
  2. :o) Nä såna är roliga! Jo jag såg det på FB att det var bestämt å klart! Vi ska ju sova hos Isak imorrn natt så vi har ju ändå med luftmadrass & lakan och hela köret. :o) Tjohoooo. åka biiiil imorrn.

    SvaraRadera