måndag, juli 20, 2009

Jag är förälskad...

I ett land! Norge är så himla vackert, speciellt fjord-delen med sitt minst sagt dramatiska landskap. Jag bara måste åka dit igen och åka runt mera.

Vi har haft en underbar långweekend med massa bilåkning (det tar verkligen låååång tid att åka där...), lite bad, lite promenerande, massa vacker natur, grilla, umgås osv osv. Kameran har gått varm och Uttas trivdes. Han fann en ny vän i Jonas, :o) de spelade fotboll och lekte med bilar.

Onsdag: Avfärd, hann till Osensjön efter Trysilvägen där vi stannade för natten och bodde i en liten stuga. Promenerade lite och frillade på kvällen.

Torsdag: Fortsatte resan, lunch på spritkök i regnet... ^^ Vackert vackert med fjäll, vatten och underbara Hardangervidda. Kom fram lagom till middagen hos Kattis och Jonas i det lilla huset i Eidfjord. Mera grillat och promenad. Lekte med Uttas ute tills han var helt slut och slocknade som klubbad i sitt lilla "rum" i hallen.

Fredag: Besök på Mikkel-land, kanonväder och Alex badade och lekte för fullt. Var väl sisådär ställe för oss men han uppskattade det verkligen! Och det är väl huvudsaken. Besök på Kjeåsen på vägen hem, skitlång mörk tunnel upp och riktig breathtaking utsikt när vi väl var uppe.

Lördag: Var upp på Vidda och tittade lite mer, världens otäckaste väg upp typ... Men jag bara måste gå och vandra på den vidden nån gång i mitt liv. Lunch på ett mysigt, men svindyrt, pannkakeri.

Söndag: Avfärd hemåt, regn och mulet men lite fint fick vi se iaf. Sen ankomst till samma camping som på vägen dit... regn, regn, regn och hopplöst att få ungen till att somna...

Måndag: Sista tråkiga biten hem. Bara ytterst få stopp - vi ville bara hem! Alex längtade efter Bobbo och se han dök upp nästan direkt vi kom hem! :o) Lilla sköldpaddan verkade glad att se oss och vi hade bara till att börja packa upp, tvätta, handla och dona. Fick bli pizza och kebab till middag. O_o. Nu ska jag strax hoppa i duschen och sen måla naglarna och läsa lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar