lördag, maj 02, 2009

Skön lördag

Idag har vi haft en härlig dag! Förutom att typ ALLT har jävlats för mej, men så är det väl allt som oftast iofs... Men nå: vi började dagen med att knalla ut på stan och införskaffa sandaler och ett par skitsnygga gympaskor åt Skruttas. Efter det for vi ut till farmor och mös på deras gräsmatta. Grillade korv, fikade glass & kaffe, lekte och bara njöt av det underbara vädret! Alex tycker att det är så himla kul att vara där och leka med Mathilda! Det finns ju så mkt att göra och titta på där morför hemma i stan... :o) Vi var ute och åkte en sväng med bilen så han fick sova, tittade på den vackra naturen och alla kossor o hästar som gick ute och betade det nygröna gräset. Tänk att det är rena rama sommaren redan andra maj! O__o

På vägen hem därifrån handlade vi vitlöksbaguetter och sen blev det grillning på Bobbos balkong, fast han inte är hemma. Uttas tyckte det var lite märkligt och knallade runt hela lägenheten och letade Bobbo som inte fanns nånstans! ^^ Himla lämpligt att kunna gå dit och låna balkongen som är suverän för grillning! Vår är ju kass i det hänseendet. Men den är ren och fräsch nu, för Alex å jag har sopat och röjt där ikväll och lagt ut den nyskurade mattan. Blev ganska fint! Pappan säger att han ska fixa trall dit på måndag. Det ser vi fram emot!

Nu ligger Utte och sover sött i sin säng, pappan kom just hem från affären och vi ska strax kvällsfika lite fil och se på en film. Undrar vad det blir för film??

Vad lång den här helgen känns, det är söndag imorgon ju! Känns nästan som det idag tycker jag, härligt när det är åt det hållet!! Fast jag måste sätta mig och plugga lite förvaltningsrätt imorgonkväll redan känns det som, och även måndag fastän resten av familjen är lediga då. På tisdag drar det ju igång igen. Socialrätt 1 denna gång, spännande va? :o)))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar