lördag, april 11, 2009

Röja!!

I förmiddags stoppade vi in hela familjen i Bettan (bilen) och for till Fullen. Ja, utom Skrutten då som vi lämnade av i Runemo hos mormor & morfar. :o) Vi andra sprang fram och tillbaka i blötsnön/skitvattnet i Fullen med sopsäckar och grejer. In i bilen med det som fick plats och resten fick hamna i ladan som vi ska ha kvar till senast 1 juni. Skönt det, för det funkar ju liksom inte att tömma den så länge snön ligger tjock där. Känns som om man hamnar flera månader tillbaka i tiden när man är där, mitt i vintern liksom!

Efter förrättat värv samt sista spindel-skriket från mig som ekade över sjön så drog vi till Runemo igen. Tittade på när Alex och morfar skottade i de sista små snöhögarna som fanns, läste reklam samt blev bjudna på skinkstek och grejer. Även Bobbo kom dit så det blev ju rena rama släktmiddagen det!

Nu är vi hemma igen, en trött Utte kvällsfikar och jag ska strax hoppa i duschen och sen blir det mysa ner i soffan med lite påsk-naturgodis och kanske en film eller så. Jag har ont i halsen och är täppt i näsan, det bådar ju gott inför resten av helgen... :o( Imorgon förmiddag ska vi upp till farfar på Ren och hälsa på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar