onsdag, februari 11, 2009

-Do joo spiik inglisj?

*pust* det är tufft med dessa engelska böcker, har suttit och översatt sammanfattning på ett kapitel nu. Tänkte jag skulle försöka göra så med allihop inför salstentan. Jag ser fram emot den samtidigt som den skrämmer mig... Pressen ligger ju på att man MÅSTE prestera bra redan på första försöket till skillnad mot de andra uppgifterna vi har gjort då man alltid lämnar in en första version som läraren sen ger respons på innan man ska in med det slutgiltiga. Samt att nu vet vi inte alls vad de kommer att efterfråga föränn det liksom är försent och man sitter där med skägget i kompostkvarnen. Det enda de avslöjat är att tentan kommer vara mer inriktad på psykologibiten av kurslitteraturen. Lattjo värre... Det är ju den som är tyngst att både bära (tjocka böcker) och att läsa eftersom den största delen är på utrikiska.

Men men, det är bara att bita ihop och ta bocken vid hornen det. Kom just på att jag glömt ta fram köttfärs till kvällens pannbiffar. Rackarns!! Hoppas den hinner tina ändå.

Slut på rast nu, åter to the books!

1 kommentar:

  1. fan ja skulle ju göra köttbullar idag! ojojoj just mål åt sverige!!!!! jiihhaaa! må väl gå å göra köttbullar nu då...:(

    SvaraRadera