söndag, oktober 12, 2008

Söndag

Ja idag är det just söndag, en helt vanlig jävla söndag. Vi har varit hos mormor o morfar, hade kameran med och knäppte lite kort. Ska lägga upp lite bilder sen, både här och på Soggy Bottom.
Alex har lekt med morfar ute, hälsat på pippiarna och ätit äpplen. En hel kasse äpplen följde med mej hem, de ska jag koka äppelmos på imorgon efter att uppgiften är ivägskickad.

Ikväll har vi gjort våfflor, Bobbo var här och hjälpte till både att grädda och äta. Till och med Alex åt lite - kors i taket! Tur att han får åka till dagis imorgon så han får i sig lite mat. För i helgen har det varit klent av den varan.
Sova middag verkar vara helt ute det med, i fredags och idag har han inte sovit nåt alls och igår en kvart o__O bara. Märkligt, på dagis verkar det bara vara att lägga ner honom i vagnen så sover han hur bra som helst! Iofs är det ju tidiga mornar och jobbiga dagar då.

Igårkväll kollade vi på skräckis, "Rec" den var ganska otäck... Grudge 2 har vi inte sett än, Kajsa men jag ska samla mod tänkte jag. ^__^

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen natta Utte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar